Breaking News
Loading...
Home / Uncategorised / Mama tinerei ucise la Caracal a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Mama tinerei ucise la Caracal a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca mama fetei a fost sunata de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si ca urmeaza sa plece in strainatate, relateaza Gazeta Noua.

Potrivit acestuia, barbatul i-a mai spus mamei Alexandrei ca vor pleca impreuna in strainatate. Ulterior, familia a mai primit cateva apeluri, dar nu se auzea nicio voce. Ziarul Gazeta Noua este singura publicatie care relateaza aceasta informatie.

Situatia este similara si in cazul Mihaelei Melencu, tanara disparuta in luna aprilie, tot in Caracal. Bunicul fetei a fost sunat de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si a plecat in Elvetia. Politistii se tem acum ca Mihaela a fost si ea victima mecanicului auto din Caracal, suspectat ca a ucis-o pe Alexandra, fata de 15 ani, care a sunat de trei ori la 112, in timp ce era sechestrata.

Gheorghe Dinca, suspectul de crima in varsta de 65 de ani, a negat totul in timpul audierilor. In curtea casei sale, politistii au gasit dovezi acuzatoare: ramasite umane, bijuterii si resturi de haine arse.

About robert

Check Also

UNGURU

http://www.mp3care.com/DownloadFiles/img2video_Kfy9gZww.mp4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *